NYBYG, OMBYG ELLER TILBYG

Ombygning eller tilbygning – det klarer vi!

Er der en familieforøgelse på vej, er ungerne fløjet fra reden eller skal der helt enkelt bare ske noget nyt? Hos BS Hørning klarer vi alle opgaver inden for nybyg, ombyg eller tilbyg. Kontakt os og fortæl, hvilke drømme og ideer du har for dit hjem – så kan vi sammen lægge en plan for projektet.

Høj faglighed sikrer gode resultater

Vores mangeårige samarbejde med faste samarbejdspartnere er din garanti for, at projektet bliver kørt sikkert i hus. Alle vores opgaver bliver løst i samspil med professionelle fagfolk med et fælles mål om at levere den bedste løsning til dig. Med et godt samspil mellem forskellige byggespecialister kan vi også tilbyde en totalløsning af dit projekt.

Eksempler på ombygninger

Vores erfaring og ekspertise inden for nybygning, ombygning og tilbygning spænder bredt, og vi er derfor altid klar på en spændende udfordring. Det kan eksempelvis være:

• Et ekstra værelse til dit hus
• To mindre værelser om til ét stort
• En ny carport
• Eller dit helt eget drømmehus bygget fra bunden i højeste kvalitet

Lokal base uden for Aarhus

Ring til os, din lokale tømrer, og få hurtig hjælp til byggeprocessen. Vi har vores lokale base i Hørning syd for Aarhus, og det betyder, at vi hurtigt kan være klar på en opgave. Herfra kører vi gerne ud til lokalområder som Odder, Skanderborg, Ry, Galten, Hammel og Hinnerup. Vi dækker selvfølgelig hele Aarhus, og bor du ikke i de nævnte byer, så er det ikke noget problem. Giv os et ring – så er vi kørende!

Kontakt os for priser på dit projekt

Vil du høre mere om, hvad vi kan gøre for dig og priserne for vores service, så er du altid velkommen til at kontakte os. Henvend dig til os og få et uforpligtende tilbud på dit boligprojekt. Du kan få fat på os på telefon 86 92 10 48 eller sende os en mail på info@bshoerning.dk – så besvarer vi din henvendelse hurtigst muligt.

Bjarne Svenstrup er din lokale tømrermester i Hørning

Hvis du har spørgsmål eller har brug for et godt tilbud, er du altid velkommen til at kontakte os.