TAGMONTERING

NYT TAG ELLER EFTERISOLERING AF LOFT HOLDER PÅ VARMEN

Det kræver grundige overvejelser at nå til beslutningen om, at dit hus skal have nyt tag. Når beslutningen er truffet, skal du også forholde dig til, hvilken slags form og type, farve og detaljer det nye tag skal have. Taget spiller nemlig en afgørende faktor i forhold til hele husets udseende.

Hos BS Hørning har vi stor erfaring med tagarbejde samt tagrenovering og hjælper dig med at finde den bedste løsning til netop dit hus. Vi er eksperter i energibesparende tage, der gavner miljøet og samtidig holder dig og hele familien varm. Vi tilbyder erfarent og grundigt tømrerarbejde og udfører arbejde af højeste kvalitet. Du får de bedste resultater og de mest energibesparende løsninger hos os til de bedste priser. Som kunde hos BS Hørning er det dig, der er i fokus, og det er vigtigt for os, at du er 100 procent tilfreds med resultatet af projektet.

Spar penge på varmeregningen

Et nyt tag eller en grundig tætning og efterisolering af det gamle kan spare dig for mange tusinde kroner på din varmeregning. Et tag eller en isolering, der er af dårlig stand kan have stor indflydelse på, hvor høj din varmeregning er. Du vil hurtigt mærke den økonomiske forskel, når du får efterisoleret dit loft eller får et nyt tag på huset. Hos BS Hørning samarbejder vi desuden med et tagfirma, der er eksperter i tagpap.

Du er altid velkommen til at give os et kald på tlf.: 86 92 20 48 eller 40 25 62 94 og få at vide, hvordan vi bedst kan hjælpe dig med en tagrenovering og samtidig reducere din varmeregning.

Bjarne Svenstrup er din lokale tømrermester i Hørning

Hvis du har spørgsmål eller har brug for et godt tilbud, er du altid velkommen til at kontakte os.