MONTERING AF VINDUER & DØRE

Montering af vinduer og døre

Når du skal have monteret nye vinduer eller døre, kan vi hjælpe med opmåling, isolering, fugning og selve monteringen. Hos BS Hørning er vi specialister i udskiftning af vinduer, og vi sikrer dig høj kvalitet, da vi bruger de rette værktøjer og materialer. Derudover kan vi rådgive dig omkring forskellige typer vinduer; træ/alu-, træ-, rent alu m.m., før vi går i gang med opgaven.

Der kan være forskellige grunde til, at du vil udskifte dine vinduer. Måske er dit vindue punkteret, du vil spare på varmeregningen, eller måske er du i gang med at bygge nyt hus! Uanset grunden, kan der være flere fordele ved montering af nye vinduer: 

  • mere energivenligt
  • bedre varmeisolering – spar penge på varmeregningen!
  • bedre tyverisikring
  • mindre støj
  • UV-sikret – soldæmpning

Fugning 

Fugning af vinduer er vigtigt for at holde regn, snavs og kold luft ude. Fugning er dermed en vigtig del af isoleringen af din bolig. Det samme gælder for fugning af døre. Det kan hurtig blive koldt, hvis bare en enkelt centimeter ikke bliver dækket ordentligt. Derudover sikrer du dig, at træværket ikke bryder ned med det samme. 

Hvor ofte du skal fuge dine vinduer og døre er afhængig af vind og vejr, vedligeholdelse og type fuge. Det er altid en god ide at tjekke dine vinduer en gang imellem, for at se om fugningen stadig holder. Der findes forskellige type fuger, der er velegnet til de forskellige underlag/materialer, der er blevet brugt. De mest forekomne er dog en gummifuge, mørtelfuge eller fugebånd.

Ved udskiftning af vinduer står vi for udskæring af de gamle fuger, hvor vi bruger specialværktøj. Inden vi sætter en ny fuge i, sørger vi for at rense murværket for fugerester, og vi tjekker, om isoleringen er på plads. 

Er du i tvivl, om du skal udskifte fugerne omkring dine vinduer og døre, kan du kontakte os for en uforpligtende snak.

Tyverisikring

Når du vælger at udskifte dine vinduer eller døre, er det en god ide at tænke på tyverisikring. Vinduer er stadig den nemmeste adgang til hjemmet for indbrudstyve. Når du køber nye vinduer, har de fleste dog forstærkede hængsler, og glaspladen er limet fast i rammen. Ønsker du at gå det ekstra skridt for at tyverisikre dine vinduer og døre, kan du til en fornuftig pris købe en ekstra lås, stålgitter, sikringsbeslag eller sikkerhedskæde.

Priser

Der er mange der efterspørger pris på vinduer inkl. montering og fugning. Vi ser på den individuelle opgave og kan dermed ikke komme op med en prisliste. Prisen er bl.a. afhængig af den type vindue, du har brug for, størrelsen af opgaven og antal timer, der er nødvendige til at udføre opgaven. Fortæl os derfor, om din vinduespgave og ønsker, så vi kan sende dig et uforpligtende tilbud.   

Miljøvenlige vinduer og døre betyder lavere varmeregning 

Miljøvenlige og energibesparende vinduer og døre er et speciale hos BS Hørning. Vores kunder bliver ofte overrasket over, hvor mange penge, de kan spare på varmeregningen ved at få energioptimeret deres vinduer.

Vi samarbejder med Idealcombi, som fremstiller Danmarks mest miljøvenlige vinduer. Med energibesparende vinduer monteret af fagfolk fra BS Hørning får du både en mere jævn varmefordeling i huset og sparer mange penge på din varmeregning.

Bjarne Svenstrup er din lokale tømrermester i Hørning

Hvis du har spørgsmål eller har brug for et godt tilbud, er du altid velkommen til at kontakte os.