KØKKENMONTERING

Vi piller ned og monterer dit nye køkken

Det kan være et stort projekt at rive et køkken ned – og et endnu større projekt at montere et nyt. Hos BS Hørning tilbyder vi derfor en grundig og professionel montering af dit nye køkken, og vi hjælper også gerne med at pille det gamle ned. Kontakt os og få dit drømmekøkken professionelt opsat.

Tømrerarbejde af højeste kvalitet

Vi har hos BS Hørning et godt samarbejde med HTH – men vi vil selvfølgelig altid gerne hjælpe med køkkenmontering af alle mærker. Når du vælger at få vores professionelle fagfolk til at sætte dit nye køkken op, så er du i erfarne og grundige hænder. Vi tilbyder nemlig tømrerarbejde af højeste kvalitet.

Fuld tilfredshed til de laveste priser

Vores fokus er altid på vores kunder i arbejdet. Så det er vigtigt for os, at du er fuldstændig tilfreds med opsætningen af dit køkken, når vi er færdige med projektet. Du kan være sikker på, at de færdigopsatte køkkenelementer sidder som de skal – solidt, veludført og korrekt installeret. For hos BS Hørning får du de bedste resultater til de laveste priser.

Din lokale tømrer i Aarhus

Med base i Hørning kan vi hurtigt klare en opgave i Aarhus, Skanderborg og omegn. Vi dækker lokale områder som Hørning, Odder, Skanderborg, Ry, Galten, og Hammel. Så hiv fat i din lokale tømrer og få hjælp til køkkenmontering – sammen kan vi gøre køkkenet til ét af dine yndlingsrum.

Priser for en totalløsning

Hvis du har brug for nye stikkontakter eller nye vandrør til dit nye køkken, tilbyder vi gerne en totalløsning med vores erfarne samarbejdspartnere. Du er meget velkommen til at kontakte os og fortælle os om netop dit projekt. Så kan vi give et uforpligtende tilbud og en god pris på opgaven. Kontakt os allerede i dag på telefon 86 92 20 48 eller med en mail til info@bshoerning.dk. Vi glæder os til at hjælpe dig godt videre!

Bjarne Svenstrup er din lokale tømrermester i Hørning

Hvis du har spørgsmål eller har brug for et godt tilbud, er du altid velkommen til at kontakte os.