KØKKENMONTERING

VI PILLER DIT GAMLE KØKKEN NED OG MONTERER DET NYE

Det kan være et stort projekt at rive et køkken ned – og et endnu større projekt at montere et nyt. Hos BS Hørning tilbyder vi grundig og professionel montering af dit nye køkken og hjælper også gerne med at pille det gamle ned.

Vi har et samarbejde med HTH, men er behjælpelige med køkkenmontering af alle mærker. Når du får vores professionelle fagfolk til at sætte et nyt køkken op, kan du være sikker på at være i erfarne, grundige og sikre hænder. Vi tilbyder tømrerarbejde af højeste kvalitet og har altid fokus på vores kunder i arbejdet. Det er vigtigt for os, at du er fuldstændig tilfreds med køkkenopsætningen, når vi er færdige med projektet. Du kan være sikker på, at de færdigopsatte køkkenelementer er solide, veludførte og installeret korrekt. Hos BS Hørning får du de bedste resultater til de laveste priser.

Totalløsning

Hvis du har brug for nye stikkontakter eller vandrør til dit nye køkken, tilbyder vi gerne en totalløsning med vores erfarne samarbejdspartnere. Du er altid velkommen til at kontakte os og høre mere. Sammen finder vi den bedste løsning.