GULVBELÆGNING

BS HØRNING LÆGGER NYT GULV

Har du knirkende gulve, kan det være tegn på, at dit gulv skal repareres eller skiftes ud. BS Hørning lægger nyt gulv. Vi har mange års erfaring som gulvlægger i Århus og omegn. Derfor kan vi sikre dig en god kvalitet – lige fra isolering af gulv og gulvunderlag til det sidste finish.

Hvilken type gulv drømmer du om? Det ultramoderne sildebensparket, et flot trægulv med brede brædder eller det industrielle gulv i betonlook? Dit lokale gulvfirma i Århus rådgiver dig om gulvbelægning og viser dig mulighederne i stuen, køkkenet, vådrummet og andre steder i huset, hvor du gerne vil have, at vi lægger nyt gulv.

Hvad er gulvbelægning?

Gulvbelægning er den øverste del af gulvet – vi kender til typer såsom tæpper, parket eller vinyl. Andre lag i gulvet er bl.a. undergulvet, isoleringen og det bærende lag – som oftest er beton. Lakering eller andet overfladebehandling bliver ikke betragtet som et lag, dog skal hver gulvbelægning behandles.

Vi tager hensyn til den gulvkonstruktion, der findes i huset eller bygningen og laver et estimat på, hvor lang tid gulvlægningsarbejdet kommer til at tage. Gulvbelægning som anvendes, er meget afhængigt af konstruktionen. Derfor tilbyder vi professionel gulvservice, så du undgår knirkende gulve, ujævnheder og fugtskader. Vi sikrer dermed, at du kan nyde gulvet i længere tid.

Priser

Prisen på gulvlægning er afhængig af den type gulv, du har valgt. Der kan nemlig være forskel i arbejdstimer ved lægning af sildebensparket, gulvtæppe eller vinylgulv. Derudover er det vigtigt, at du oplyser os om arealstørrelsen, da selve lægningen og tørretiden har indflydelse på vores arbejdstilgang. Kontakt os i dag og fortæl os om dit projekt. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud.

BS Hørning er dit lokale gulvfirma i Århus og omegn og tilbyder:

  • Professionel rådgivning vedr. gulvbelægning
  • Gulvservice af højeste kvalitet
  • Gratis hjemmebesøg inden tilbud
  • Gratis og uforpligtende tilbud
  • Fair priser

Bjarne Svenstrup er din lokale tømrermester i Hørning

Hvis du har spørgsmål eller har brug for et godt tilbud, er du altid velkommen til at kontakte os.