GULVBELÆGNING

BS HØRNING LÆGGER NYT GULV 

Der er mange ting, der skal overvejes, når du skal til at vælge nyt gulv. De mange forskellige typer af gulvbelægning har både fordele og ulemper. Den type af gulv, som du vælger, skal stemme overens med de krav, du har til rengøring, vedligeholdelse, reparation og økonomi.

Hos BS Hørning kan vi hjælpe dig med at træffe en velovervejet beslutning og rådgive dig ud fra vores erfaring med de forskellige gulvtyper. Det kan være en stor udfordring selv at lægge et nyt gulv, når man ikke har prøvet det før. Det er mange ting, der skal tages hensyn til, inden det nye gulv lægges. Nogle typer af gulv kræver, at der lægges et undergulv. Undergulvet skal understøtte selve gulvbelægningen, og det er vigtigt, at undergulvet passer til den type gulv, der er valgt.

Hos BS Herning har vi masser af erfaring med gulvlægning, og vi lægger gerne dit nye gulv. Vi står klar med vores dygtige tømrere, hvad enten du ønsker massive gulve eller de populære klikgulve. Ønsker du en slibning af dit trægulv, linoleum- eller vinylgulve i et af dine rum, arbejder vi sammen med et gulvfirma og kan sikre dig en totalløsning til en god pris.