GULVBELÆGNING

BS HØRNING LÆGGER NYT GULV ELLER SLIBER DET GAMLE

 

Der er mange ting, der skal overvejes, når du skal til at vælge nyt gulv. De mange forskellige typer af gulvbelægning har både fordele og ulemper. Den type af gulv, som du vælger, skal stemme overens med de krav, du har til rengøring, vedligeholdelse, reparation og økonomi. Hos BS Hørning kan vi hjælpe dig med at træffe en velovervejet beslutning og rådgive dig ud fra vores erfaring med de forskellige gulvtyper. Det kan være en stor udfordring selv at lægge et nyt gulv, når man ikke har prøvet det før. Det er mange ting, der skal tages hensyn til, inden det nye gulv lægges. Nogle typer af gulv kræver, at der lægges et undergulv. Undergulvet skal understøtte selve gulvbelægningen, og det er vigtigt, at undergulvet passer til den type gulv, der er valgt.

Hos BS Herning har vi masser af erfaring med gulvlægning, og vi lægger gerne dit nye gulv. Vi står klar med vores dygtige tømrere, hvad enten du ønsker massive gulve eller de populære klikgulve. Ønsker du linoleum- eller vinylgulve i et af dine rum, arbejder vi sammen med et gulvfirma og kan sikre dig en totalløsning til en god pris.

 

Slibning af trægulv

I vores arbejde som tømrere, arbejder vi rigtig meget med træ. Vi har derfor en god forståelse for, hvordan træ reagerer på forskellige behandlinger, og hvordan de forskellige trætyper bedst håndteres. Har du derfor et trægulv, som du synes trænger til en opfriskning, kan vi nemt hjælpe dig med en slibning. For nogle trægulve kan en slibning og en overfladebehandling være med til både at gøre gulvet pænere men også at gøre det lettere at holde rent.

Det er forskelligt fra type til type, hvor mange afslibninger et trægulv kan holde til. Her spiller trægulvets kvalitet og samlingsmetoden ind – eksempelvis må et massivt gulv, der er samlet med not og fer, ikke slibes så langt ned, at denne samling svækkes. Hos BS Hørning undersøger vi grundigt, hvilket gulv vi har med at gøre, inden vi begynder slibningsarbejdet. Vi sætter en stor ære i at levere det bedste resultat hver gang.